Santos Bikes

Santos bouwt Custombuilt fietsen, omdat iedere fietser uniek is.

Alleen zo kunnen we de beste fiets bouwen, voor jou. Elke Santos wordt opgebouwd door één monteur, met aandacht voor elk detail. Onze fabriek staat in Nieuw-Vennep, dicht bij huis. We geven om kwaliteit en om persoonlijk contact. Zo wordt iedere Santos Built for (your) Life.

Lees meer over Santos >

 

SANTOS SHOWROOM PANORAMA 01
 

 

Onze fietsen

De verschillende Santos Series, voor unieke rijders

 

Lite Serie Lite Serie

Mooi afgewerkt en je ideale partner voor naar
het werk, weekend weg of op vakantie.
 


Bekijk

Power Serie  Power Serie

Fietsen met power.
Ideaal voor vakantie of een snelle trip naar je werk.
 


 
 

Bekijk

Mountain Serie Mountain Serie

Moddervreters. Lekker licht en snel.
Bikepacking, why not?
 


 
 
 

Bekijk

Tandem Serie  Tandem Serie

Samen even snel,
op vakantie of de wereld over.
 


 
 

Bekijk

Urban Serie Urban Serie

Heerlijk de stad in, het terras op.
Dat doe je met deze fiets.
 


 
 

Bekijk

Agenda

Bezoek Santos

Kom langs en kijk rond bij Santos.
NIEUW: Elke vrijdag open inloop van 9:00 tot 17:00.
Indien een Santos medewerker beschikbaar is, dan wordt je wordt je deskundig te woord gestaan. Wil je zeker zijn van persoonlijk advies van een Santos specialist, maak dan een afspraak.
En kan je niet op vrijdag, dan maken we tijd voor je op een andere dag.
Bel of mail gerust voor het maken van een afspraak

Vrijdag 22/06: * OPEN INLOOP
* NOG 1 VRIJE PLEK
Vrijdag 29/06: * OPEN INLOOP
* MEERDERE SANTOS MEDEWERKERS BESCHIKBAAR
Vrijdag 06/07: * OPEN INLOOP
* MEERDERE SANTOS MEDEWERKERS BESCHIKBAAR
Vrijdag 13/07: * OPEN INLOOP
* MEERDERE SANTOS MEDEWERKERS BESCHIKBAAR
Vrijdag 20/07: * OPEN INLOOP
* MEERDERE SANTOS MEDEWERKERS BESCHIKBAAR
Vrijdag 27/07: * OPEN INLOOP
* MEERDERE SANTOS MEDEWERKERS BESCHIKBAAR
world store icoon

Tip: Santos World Stores

Onze World Stores hebben al onze modellen op voorraad. Dat zijn meer dan 23 Santossen, waarvan de meeste met Rohloff naaf of Pinion versnellingsbak en riemaandrijving. Er staat een pasfiets en een kleurendisplay, met alle framekleuren op echte framebuizen:

Laatste nieuws

Over onze fietsen en de rijders ervan

Primavera

Op een enkele dag na was het nog nauwelijks fatsoenlijk voorjaarsweer geweest, maar vandaag troffen ze het. Vier mannen op de fiets. Al twintig jaar vrienden, al zien we elkaar niet vaak. Twee keer per jaar in elk geval. In het voorjaar om op de fiets bij te praten.

Dan bekennen we elkaar dat het aantal kilometers nu op de teller, schandelijk achterblijft bij alle voornemens, dat er best nog een paar winterkilo’s af mogen, we wisselen de nieuwtjes over het materiaal uit en we fietsen natuurlijk. Niet al te hard, gewoon lekker doorkachelen tot dat ene ’Hollandse bergje’ waar natuurlijk toch stiekem iedereen weer als eerste boven wil zijn. Stralend zonnetje erbij en halverwege een pannenkoekje. Wie doet ons wat.

Na dat dagje gaat iedereen weer met zijn eigen leven verder, tot onze tweede afspraak, meestal in de nazomer ergens in de Ardennen, de Eifel of het Sauerland, waar we net zo ontspannen en ginnegappend onze eigen namaak ’tourweek’ hebben met lekker veel berg-op. Tussendoor treffen we elkaar zelden, een enkele bijzondere gelegenheid daargelaten, zoals een verjaardag met een bijzondere leeftijd of een ziekenbezoekje na een vervelende valpartij, al zijn die laatste gelukkig zeldzaam. Afkloppen.

Voor Trapper begint na onze jaarlijkse Primavera het seizoen pas echt. Alle drie zijn fietsen hebben dan hun jaarlijkse onderhoudsbeurt gehad en zijn er klaar voor. De Travelmaster voor de toertochten, de Race Lite voor de snelle ritten en de C03 mountainbike, dit jaar speciaal voor ’het project Noorwegen’ dat voor de zomermaanden gepland staat.

Trapper aarzelt nog wat over het type band waarmee hij dat avontuur zal aangaan. In Oostenrijk was buiten de gebaande paden bij het klimmen de grip van de vette noppen zeer welkom geweest. Maar in onverwacht scherpe bochten tijdens snelle afdalingen over asfalt hadden diezelfde noppen hem een paar keer naar het uiterste randje gedreven: scherp insturen is met die dikke noppen heel wat lastiger dan met de 23 mm slicks van de racer. Waar hij in Noorwegen precies terecht gaat komen, stijl omhoog over grove keien of soepeltjes over (semi-)verhard, weet hij gewoon nog niet. En er is zoveel keus… Nog maar eens met de banden-pusher op de hoek over praten.

Het zijn de aangename luxe-zorgen aan het begin van het seizoen. De thermometer staat inmiddels stabiel op 20-plus, lekker zonnetje en geen vervaarlijke onweersbuien aan het einde van de dag voorspeld; kortom, eigenlijk kan het niet beter. Nou ja, bijna dan. Trapper mailt zijn vrienden nog even dat het weer een prachtig dagje was en werpt een blik op zijn ’to do’s’ voor vandaag. Dat lijstje valt tegen. Er staat aardig wat te dringen en schuiven betekent voor zich uitschuiven. Daar is Trapper niet zo goed in, klusjes buiten beeld duwen en dan net doen of je alle tijd hebt. Liever vinkt hij er in rap tempo een aantal af, om daarna zichzelf te belonen met een lekker rondje.

Hij tapt zich nog een verse koffie en gaat voortvarend aan de slag. In de verte lonkt de beloning.

TrapperContact
Schillingweg 41
2153 PL Nieuw-Vennep
+31 (0) 252 426 123
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.santosbikes.com
 
           


Vind een dealer
Vind een dealer bij jou in de
buurt en test je favoriete fiets.
 
Stel je fiets samen
Stel je fiets samen en bouw
'm op zoals jij dat wilt.
Eenvoudig.


Aanmelden Nieuwsbrief
Als eerste op de hoogte van Santos nieuws.